KUNDKOMMENTAR

Som veterinär och snautseruppfödare uppskattar jag speciellt hundarnas hälsa! Vikby Kennel Hotel är ett högklassigt pensionat, där speciellt den goda hygienen har gjort ett gott intryck på mig. Jag har besökt hundpensionatet mer eller mindre regelbundet ända sen det blev färdigt, och utrymmen både inom och utom hus har alltid varit exemplariskt städade och gästerna har alltid haft det bra. Även luften inom hus doftar alltid fräset.

Pensionaten fodrar giltiga vaccineringar av sina gäster och det garanterar att ytorna hålls i gott skick och rena. Ytterligare kontaktar personalen veterinären vid behov, vilket garanterar gästernas hälsa med tanke på olika sjukdomar.

Därför kan jag lita på att mina egna hundar blir väl skötta i Vikby Kennel Hotel!Kirsi Kentala,Vasa
Västkustens djurklinik
Kennel Doctor´s Order /p&s snautser


 

SEMESTER ÄR TREVLIGT - ÄVEN OM DU FRÅGAR LINA

Vår livliga veteterrier Lina trivs i Vikby varje gång vi åker på semester. Lina fyller 6 år i vår, och är redan en inbiten besökare av hundhotellet.

Vi kommer bra ihåg första gången Lina skulle föras till Vikby hotell. Lina var konfunderad och veksam. Eller så var det så, att husse och matte var mera nervösa över hur det skulle gå för henne. Självklart gick allt bra. Lina var glad och nöjd efter sin semester i Vikby.

Då följande resa blev aktuell, var det redan helt klart, att Lina samtidigt skulle föras till hundhotellet. Igen en gång fick husse och matte sig en överraskning då Lina med sviftande svans glatt hoppade ur bilen och började dra mot hotellets dörr. Senast då måste vi ju inse att Lina verkligen upplever sina besök i Vikby som semester.

Nuförtiden semestrar vår familj och Lina 3-4 gånger per år, Lina i Vikby och familjen än här och än där. Det är verkligen avkopplande att fira semester och samtidigt veta att någon tar väl hand om Lina under tiden. På somrarna firar Lina semester tillsammans med familjen på villan, där hon vaktar både båtar och måsar.

Lina rekommenderar alla sina kompisar och kolleger semester åtminstone ett par gånger per år. Som semestermål rekommenderar hon Vikby hundhotell. Hotellet, där även alla andra vakthundar som vet sitt värde tillbringar sin semester.

 

Lina suosittelee kaikille kavereilleen ja kollegoilleen lomaa vähintään pari kertaa vuodessa. Lomakohteeksi Linan mielestä sopii Vikbyn koirahotelli, jossa muutkin oman arvonsa tuntevat vahtikoirat lomansa viettävät.

 

I väntan på nästa semester,

Lina, husse och matte Karvinen-Sundell

 

 

UKKO, MISKA OCH KERTTUS POPULÄRÄ HOTELL

För några år sedan for vi på en 2 veckors semesterresa. Var hittar vi vårdplats åt hundarna?

Vi sökte plats på flera ställen men ingen verkade pålitlig och passande.

Sedan hittade vi Vikby Kennel Hotels brochyr och beslutet om vårdplatsen var klar. Det var verkligen en ”aha” upplevelse att därifrån bokade vi plats.

Vi var spända över hur Ukko och Miska skulle anpassa sej till ”hotellivet” när de inte tidigare hade varit på någon vårdplats. Det var ett helt onödigt bekymmen. Allt hade gått helt bra och vi möttes av glada och duktiga pojkar.

 

Efter den semesterresan har vi gjort många långa och korta resor och alltid har vi varit mycket nöjda över skötseln.

Senaste vår kom Miskas syster Kerttu till oss. Kerttu har också hunnit semestra flera gånger med pojkarna där.

Vi kan på det varmaste rekommendera Vikby Kennel Hotell, där sköter man bra om våra lurviga vänner.

Hälsningar Reetta, Ilmo och
Chow Chow:na Ukko, Miska och Kerttu

 
 


Hej, jag kan varmt rekommendera Vikby kennelhotell.

 

 

Mitt första besök varade i endast 1 dygn. Då var jag 8 mån. gammal. Mina ägare styrde mot norr på ett dop och jag fick komma till hotellet. Allt gick bra så mina ägare tog mod till sig och åkte på resa en månad senare och jag tillbringade 10 dygn på hotellet. Senare på sommaren var jag 9 dygn på hotellet. Med mig hade jag alltid ett par favoritleksaker, liggunderlag och egen mat. 

För god skötsel svarar här Reija och Maj-Britt, alltid glada och positiva. De har planerat en fint fungerande dagsrytm.

Det lönar sig också att komma hit längre bortifrån! 

labrador retriever Pico 1 år

 

 
VIKBY KENNEL HOTEL ÄR MITT ANDRA HEM  

Hej mitt namn är Elvis. Jag är född på Alla hjärtans Dag 2006.

Vikby Kennel Hotel är mitt andra hem när matte (lärare) och husse (sjökapten) är bortresta och det är ganska ofta. Jag är en Pinscher och behöver därför erfaren skötsel. Det är inte alla människor som orkar med mig många dagar! Men Reija och Maj-Britt tar gärna hand om mig och jag är alltid välkommen till Vikby. Där får jag omtanke och motion i lugn och lantlig miljö. Matte och husse är nöjda när jag är till och med i bättre kondition och på glatt humör när de kommer efter mig.

 

Hundhotellet håller så hög standard vad det gäller min trivsel - det kommer i första hand och service ges efter mitt behov. Det är också så rent och fräscht där! Jag brukar ta med mig min bädd därför att det luktar "hemma" och mina leksaker. Reija brukar ge mig svinöra och andra tuggbitar sen har jag med andra aktiveringssaker som jag kan sysselsätta mig med under tiden jag är i boxen. Maten är väldigt god och till all lycka har Reija och Maj-Britt också lärt matte och husse vad
en pinscher vill äta!

Tack Reija och Maj-Britt,
vi ses igen!

Elvis

 

Copyright © 2011 Kipa. All Rights Reserved.