ASIAKASPALAUTE

Eläinlääkärinä ja snautserikasvattajana arvostan tietysti erityisesti koirien terveyttä! Vikby Kennel Hotel on korkeatasoinen hoitola, jossa minuun on tehnyt erityisen vaikutuksen sen hygienian korkea taso. Olen vieraillut hoitolassa enemmän tai vähemmän säännöllisesti heti sen valmistumisesta lähtien, ja niin ulko- kuin sisätilatkin ovat aina olleet esimerkillisen siistit ja hoidokeilla hyvät oltavat. Jopa hoitolan sisäilma  tuoksuu aina raikkaalta!

Se, että hoitola vaatii asukeiltaan voimassa olevat rokotukset, pitää osastojen pinnat hyväkuntoisina ja puhtaina ja on tarvittaessa yhteydessä eläinlääkäriin, turvaa hoidokeitten hyvinvoinnin myös erilaisten tautien varalta.

Tämän vuoksi voin hoidattaa omat lemmikkinikin turvallisin mielin Vikby kennelissä!


Kirsi Kentala,Vaasa
Länsirannikon Eläinklinikka
Kennel Doctor´s Order /p&s snautseritTOUKON LOMAPARATIISI

Kasseja siellä täällä, mitähän on tapahtumassa? Matkalaukkuja jonossa pitkin eteisen lattiaa! Perhe on lähdössä lomalle jonnekin kauas! Onko minun kassit mukana? Löytyykö oma sänky lattialta? Istun varmuuden vuoksi yhden aukinaisen matkalaukun päälle, jotta eivät unohtaisi minua tänne kotiin. Pääsenköhän jälleen kerran omaan lomaparatiisiin? Olen ollut siellä jo lukemattomat kerrat. Vuosia olen viettänyt milloin viikon, milloin jopa kolmekin viikkoa ja aina on ollut yhtä mukavaa mennä.

Alussa oli tietenkin vaikeaa, kun en päässyt mukaan lomamatkoille, mutta kun alkuvaikeudet oli voitettu, on meno ainakin minun osaltani ollut yhtä juhlaa. Jo Ylistaron kohdalla katselen ikkunasta, josko lomapaikkani näkyy. Ja voi sitä riemua kun pääsen perille. Unohdan tyystin oman porukan ja suunnistan kovaa vauhtia kohti hoitajia. Samoin isot ulkoilutilat ovat kiinnostavia, sillä häkin toisella puolella voi olla mielenkiintoinen tuttavuus. Ja monet kerrat on ollut tuttuja kavereita viereisissä makuusopeissa.

Olen aina ollut kranttu ruoan suhteen, mutta hoitolassa minulle maistuu kaikki ja onpa emäntäni saanut hyviä ruokavinkkejä tulevaisuutta varten ja hankittua mukaan minulle mieluisia ruokia. Samoin kun on ollut jotain erikoista kysyttävää, on saanut tietoa heti paikan päällä. Samoin olen kranttu siisteyden suhteen, kun matalajalkaisena kerään kroppaani kaikki pölyhiukkaset. Täällä on punkat hyvässä kunnossa ja siisteys emäntäni mukaan huippuhyvää.

Olen minä kerran päässyt jopa lehtikuvaankin, kun joku toimittaja teki juttua hoitolan arjesta. En minä paljon silloin vastaillut, taisi enemmänkin pelottaa koko asia, sillä vapisin koko haastattelun ajan. Kun porukka tuli lomalta, oli minulla kovasti kerrottavaa. Ja saivatpa sitten tuttavat ja ystävät katsella kuvaani lehden sivuilta. Että tällaista minulle on tapahtunut täällä hoitolassa ja kyllä emäntänikin on ollut tyytyväinen hotooni.

Suosittelen lämpimästi kaikille niin pienille kuin suurillekin kavereille ja kun tulet kerran tuletvarmasti toistekin!

Haukkumaisin terveisin Tuhkimon Touko
Ikä 10 vuotta
Chihuahua
Lea Isosaari

 

MÄ RAKASTAN OLEILLA LOMILLA VIKBY KENNEL HOTELLISSA

Olen 5-vuotias, omasta mielestäni parhaassa iässä oleva snautseriuros Elmo. Mun äittä Helena Vesterlund ja meidän muu perhe käy aika paljon työ- ja lomamatkoilla. Omistan sinisen Nike repun. Jos reppu laitetaan lattialle se tarkoittaa, että lähiaikoina myös minä lähden lomalle. Istun repun viereen, enkä päästä sitä silmistäni. Toivon lomailuni sijoittuvan Vikby Kennel Hotellin maalaismaisemiin!

Lomailen hotellissa omassa tilavassa sviitissä 4-10 kertaa vuodessa eri pituisia jaksoja, pisimmillään kaksikin viikkoa kerralla. Sviitissä on sänky, omat lelut otan kotoa mukaan, ruoka tarjoillaan hoitolan puolesta kahdesti päivässä suoraan huoneeseen. Lisäksi äittäni pyynnöstä saan joka ilta vielä siankorvan iltanaposteltavaksi. Kun käännymme Porin tieltä hotellin pikkutielle, ulisen onnesta. Yleensä olen melko vaitelias itsetietoinen koira. Odotan kovasti mukavien hotellinpitäjien Reijan ja Maj-Brittin näkemistä. Kun talutin on kiinnitetty ja minulle annetaan lupa hypätä autosta ulos, taakseni vilkaisematta kuljen kahdella jalalla Reijaa perässäni vetäen kohti juoksutarhoja.

Äittä oli aluksi aina harmissaan, kun en sille hirveästi lirkutellut ja pahoitellut, että "voi, voi, kun sä nyt mun tänne jätät!". Ymmärsi lopulta, että hoitolaan meno on mun lomaa. Olen mieluummin täyden palvelun hoitolassa, kuin hikisessä autossa, yksin pitkät päivät ihmisten hotelleissa tai kyläpaikoissa, missä mun ilonpurkauksia ja temperamenttia ei ymmärretä, vaikka sinänsä olen peruskoulutettu ja osaan käyttäytyä.

Koirahotellilomani kohokohta on päästä niihin isoihin juoksutarhoihin ulkoilemaan. Viereisessä juoksutarhassa on usein joku pentu tai suloinen narttu. Hoitolassa katsotaan tarkkaan, kuka kenenkin viereen pääsee. Mä en aikuisista uroksista välitä - lähinnä mittailen katseellani niiden arvoa, mutta pennut ja nartut... Niitän yritän lomallani bongata mahdollisimman monta. Oon aika hyvän näköinen ja lihaksikas. Kerran ihan rakastuin narttupentuun. Se oli valkoinen ja sillä oli mustia pilkkuja. Olisin toivonut pääseväni sen kanssa samaan juoksutarhaan, mutta hotellilla pidetään tarkasti hyvistä säännöistä kiinni. Tyydyn sitten tekemään merkittäviä kosioliikkeitä ja leikkiinkutsuja ihan omasta tarhastani käsin. Ulkotarhailun välissä lepäilen, leikin ja syön sviitissäni, joka on aina puhdistettu vierailijoiden vaihduttua. Siellä juuri ja juuri pääsee edes itse tuoksumaan koiralta. Niin puhtaat ja hyvin hoidetut paikat on.

Meillä ja erityisesti mulla oli vuoden verran pikkusisko koulutettavana elämän saloihin. Se oli pentuna sellainen peukkua imevä tytönhempukka.  Osalle snautsereista tyypillinen epäily oli sen heiniä. Äittää vähän jännitti jättää se jo pentuaikana Vikbyn hotelliin, mutta mitä vielä, Jadekin viihtyi aivan mainiosti hoitolassa ja oppi nopeasti luottamaan ammattitaitoiseen henkilökuntaan. Ekan käynnin jälkeen me molemman riekuttiin poikkeuksellisesti aina autossa, kun käännyttiin hoitolaan päin. Jade oikeastaan itsenäistyi näillä reissuilla, kun meillä oli aina välillä omat sviittimme eikä kukaan (lue äittä tai minä) nukuttanut sitä syliin. Jadesta on tullut nyt ihana sosiaalinen nuori neiti. 
Mun äittä on tarkka palvelusta ja hoivasta, jota sen lähipiirille annetaan. Se nimittäin kouluttaa itse asiakaspalvelua ja vuorovaikutusta. Mun mielestä se todella tietää minkälaista palvelua ja ammattitaitoa me lemmikit hoivassa tarvitaan. Vikby Kennel Hotellia me kaikki voidaan suositella täydestä sydämestämme ja varauksetta. Siellä ei ainoastaan osata - siellä myös välitetään.

Seuraavia jo varattuja hoitolalomia odotellen,

Elmo, Vaasan Pukinjärveltä

 

 

UKON, MISKAN JA KERTUN SUOSITTU LOMAHOTELLI

Muutama vuosi sitten matkustimme 2 viikon lomamatkalle. Mistä koirille hoitopaikka?

Sitä etsittiin useammastakin paikkaa, mutta kun ei vaan tuntunut löytyvän sopivaa ja luotettavaa paikkaa. Sitten löysimme Vikbykennelhotellin esitteen ja päätös hoitopaikasta oli selvä.

Se oli todellinen ahaa elämys, että sinne varaamme paikat.

Meitä jännitti miten Ukko ja Miska sopeutuu "hotellielämään", koska ne eivät olleet aikaisemmin olleet missään hoitopaikassa. Sekin oli aivan turha huoli. Kaikki oli mennyt tosi hyvin ja meitä vastassa oli iloiset ja reippaat pojat.

     

Olemme sen lomareissun jälkeen tehneet monia pitempiä ja lyhyempiä matkoja ja aina olemme olleet tosi tyytyväisiä hoitoon.

Viime keväänä meille tuli Miskan sisko, Kerttu. Kerttukin on ehtinyt jo useamman kerran lomailla poikien kanssa.

Voimme tosi lämpimästi suositella Vikbykennelhotellia. Siellä pidetään hyvää huolta karvaisista ystävistämme.

Terveisin Reetta ja Ilmo
sekä Chow Chow:t Ukko, Miska ja Kerttu

 
 

 
NELLI -MOPSI VAKIOVIERAS VIKBYSSÄ

Meidän Nelli on ikääntynyt mopsineiti, varsinainen sohvaperuna, joka rakastaa löhöilyä ja maukasta ruokaa, kuten keitettyä kananmunaa. Nelliltä toki löytyy tarvittaessa luonnetta: kun ukkonen jyrisee Nellille, niin Nelli murisee takaisin.

Nelli on vuosittain viettänyt yhden viikon ja pari viikonloppua Vikbyn hoitolassa hyvässä hoidossa. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä; koiranomistajat tietävät, ettei rakasta lemmikkiä jätetä kenen tahansa hoitoon. Vikby Kennel Hotellissa kaikki on siistiä ja hyvin hoidettua, palvelu on jämptiä ja eläinasiakkaista pidetään hyvää huolta.

Nellin askel on vuosien mittaan lyhentynyt ja näkö huonontunut, ja näiden rajoitteiden asettamat erityisvaatimukset on hoitolassa otettu huomioon. Pienet koirat viedään yksitellen kävelylenkille ja Nellin lenkki on juuri sopivan lyhyt ottaen iän tuomat krampit ja myös synnynnäisen mukavuudenhalun.

Kun Nelli haetaan hoidosta, se on pirteä ja hyväkuntoinen. Uskomme, että miniloma koirahotellissa on sille mukavaa vaihtelua arkeen.

Suosittelemme lämpimästi Vikby koirahotellia!

 

Arto ja Sirkku Krooks ja Nelli

 
 
LOMAILU ON MUKAVAA - MYÖS LINAN MIELESTÄ

Vilkas vehnäterrierimme Lina viihtyy Vikbyssä aina kun itse lomailemme. Keväällä 6-vuotta täyttävä Lina on jo kokenut koirahotellin kävijä.

Muistamme aina kun ensimmäistä kertaa veimme Linan Vikbyn hotelliin. Lina oli vähän hämillään ja varuillaan koko tilanteesta. Tai voi olla, että isäntäväkeä jännitti enemmän, että miten Lina pärjää.
Hyvinhän tietysti kaikki meni. Lina oli iloinen ja tyytyväinen Vikbyn loman jälkeen.

Kun seuraava loma tuli ajankohtaiseksi, oli täysin selvää, että Lina viettää samaan aikaan lomaa koirien hotellissa. Ja isäntäväki oli taas hämillään. Lina nimittäin hyppäsi koirahotellin pihassa autosta häntä heiluen ja veti kohti hotellin ovea. Viimeistään siinä vaiheessa oli uskottava, että Lina todellakin ottaa Vikby vierailut loman kannalta.

Nykyään perheemme ja Lina lomailee 
3-4 kertaa vuodessa, Lina Vikbyssä ja perhe milloin missäkin. On todella rentouttavaa viettää lomaa, kun samalla tietää, että Linasta huolehditaan lomamme aikana. Kesällä Linakin viettää aikaa yhdessä isäntäväen kanssa mökillä vahtien lokkeja ja veneitä.

Lina suosittelee kaikille kavereilleen ja kollegoilleen lomaa vähintään pari kertaa vuodessa. Lomakohteeksi Linan mielestä sopii Vikbyn koirahotelli, jossa muutkin oman arvonsa tuntevat vahtikoirat lomansa viettävät.

 

Seuraavaa lomaa odotellen,

Lina ja isäntäväki Karvinen-Sundell

 


Hei, voin lämpimästi suositella Vikby kennelhotellia.

 

 

Ensimmäinen vierailuni kesti vain 1 vrk:n. Silloin olin 8 kk:n ikäinen. Kotiväki suunnisti pohjoiseen ristiäisjuhliin ja minut tuotiin hotelliin. Kaikki sujui hyvin ja siitä rohkaistuneena omistajani lähtivät kuukauden kuluttua lomailemaan ja minä vietin 10 vrk hotellissa. Myöhemmin kesällä vietin hotellissa 9 vrk. Mukaani otin aina pari lempilelua, makuualustan ja oman ruuan.

Hyvästä hoidosta täällä vastaavat aina iloiset ja positiiviset Reija ja Maj-Britt. Heidän suunnittelema päivärytmi toimii hienosti.

Tänne kannattaa tulla kauempaakin!

labradorinnoutaja Pico 1 v.

 
 
VIKBY KENNEL HOTEL ON TOINEN KOTINI

Hei, nimeni on Elvis. Olen syntynyt ystävänpäivänä 2006.

Vikby Kennel Hotelli on toinen kotini, kun minun emäntäni (opettaja) ja isäntäni (merikapteeni) ovat matkoilla ja se tapahtuu aika usein. Minä olen Pinseri ja siksi tarvitsen kokemusta omaavia hoitajia. Harva ihminen jaksaa kanssani monta päivää. Reija ja Maj-Britt huolehtivat mielellään minusta ja olen aina tervetullut Vikbyhyn, siellä saan huomiota ja liikuntaa rauhallisessa maalaisympäristössä. Emäntä ja isäntä ovat tyytyväisiä, kun olen entistä paremmassa kunnossa ja iloisella mielellä, kun he tulevat hakemaan minua.

 

Koirahotelli on korkeatasoinen ja viihtyvyys tulee ensisijaisesti ja hoito annetaan tarpeeni mukaan. Siellä on myös hyvin puhdasta ja raikasta. Tapaan ottaa mukaan petini, koska se tuoksuu kodilta ja myös leluni. Reija tapaa antaa minulle siankorvan ja muita puruluita. Minulla on mukana myös aktivoivia leluja, joilla voin tappaa aikaani boksissani. Ruoka on erittäin hyvää ja kaikeksi onneksi Reija ja Maj-Britt ovat opettaneet emännälleni ja isännälleni, mitä Pinseri haluaa syödä.

Kiitos Reija ja Maj-Britt,
nähdään taas!

Elvis

 

Copyright © 2011 Kipa. All Rights Reserved.